Puppy’s

Zo af en toe fokken wij een nestje met een door ons weloverwogen en door de Vereniging de Nederlandse Schapendoes (VNS) voor de fok goedgekeurde ouderdieren, dit houdt in dat beide ouderdieren voldoen aan de strenge voorwaarden die door de VNS worden gesteld voor wat betreft uiterlijk en gezondheid.

Onze pups worden geboren in huis en groeien ook in huis, bij ons en onze andere honden, op. Op deze manier kunnen ze kennismaken met alle geluiden uit/in ons huis, zoals de stofzuiger, muziek, een dicht vallende deur en alle andere geluiden die normaal zijn in een huishouding.
Om ook kennis te maken met de wereld buiten ons huis, mogen ze spelen en ravotten in onze omheinde tuin en –als het weer het toelaat- gaan we met ze naar het bos in Staphorst.

De pups worden ontwormd, geënt en gechipt en afgeleverd met stamboom, Europees paspoort,  en DNA-profiel.

Wij vinden het prettig kennis te maken met onze toekomstige pupeigenaren. Dit helpt ons om samen met u een goede keuze te maken welk pup het beste bij u en uw gezinssituatie past.

Enkele maanden nadat de pups ons huis hebben verlaten organiseren wij een “terugkomdag”. Op deze dag nodigen wij alle eigenaren met hun pup uit om bij ons langs te komen. U kunt dan met de  eigenaren van de nestgenoten kennismaken, van gedachten wisselen over het wel en wee van uw pup en de stamboom en DNA Profiel in ontvangst te nemen.

Femke

Femke

Geboren 12-02-2019

Uit de combinatie Foppe v.d. Seven Aeren x Savannah Jessie v.d. Brederwiede (Marley), zijn op 12 februari 2019 geboren 1 reutje en 8 teefjes.
Alle pups hebben al toekomstige nieuwe baasjes.

Pups 1 dag oud

1 week oud

Foppe v.d. Seven Aeren

Foppe

Nesten

juni 2018 zijn uit de combinatie Ons Vrolijk Doesje Odi van Anton x Jessie 2 reutjes en 1 teefje geboren.

Xep, Sammie en Yuna

Op 28 februari 2017 is uit de combinatie: Earl Oskar I von Kleinen Kreisel x Miss Sophie Nicky v.d. Brederwiede 1 reutje geboren.

Robbe – 1 dag oud

Robbe – 9 weken oud

Op 9 december 2016 zijn uit de combinatie: Kaj Fleur D’Aubrey (Guus) x Jessie Sophie Nicky v.d. Brederwiede 7 pups geboren: 1 reutje die gezegend(?) is met maar liefst 6 teefjes!

Nest Guus x Jessie


Op 27 mei 2016 zijn uit de combinatie: Desperado les Bijoux de la Princesse x Elcke Meike v.h. Molengat 8 pups geboren: 5 reutjes 3 teefjes.

1 juni 2016 – 5 dagen oud

Pups Desperado x Elcke 7 weken oud

Op 15 januari 2015 zijn uit de combinatie: Magic Meike v.h. Molengat (Ramses) x Hinde Autumn Benthe v.d. Brederwiede (Nicky) 10 pups geboren: 5 reutjes 5 teefjes

Enkele foto’s van een terugkomdag